Avea inTouch 4 İncelemesi

13.01.2015 18:16

Avea inTouch 4 İncelemesi

Avea inTouch 4 incelemesi karşınızda. 619 TL peşin fiyatıyla dikkat çeken ürün, gelişmiş teknik özellikleriyle de beğeni topluyor. İşte tüm detaylarıyla inTouch 4.

11.01.2015 / 15:10Avea inTouch 4 İncelemesi

Avea inTouch 4'ün tanıtımının yapıldığı akşam, Türkiye'de ilk Avea inTouch4'ün ön inceleme videsunu sizlere buradan paylaşmıştık.

Daha sonra incelememiz için ofise gelen sıfır kutusunda Avea inTouch 4'ü, kutusundan sizler için çıkarmıştık. Avea inTouch 4'ün kutu içeriğini görmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Şimdi de Avea inTouch 4'ün detaylı inceleme videosuyla karşınızdayız. İşte Avea inTouch 4 incelemesi!

Karşınızda Avea inTouch 4

Sadece 619 TL fiyat etiketine sahip olan Avea inTouch 4'ün, fiyatına göre teknik özellikleri ve tasarımı dikkat çekiyor. Şimdilik sadece operatör telefonları içerisinde değil, genel anlamda piyasadaki 1000 lira altındaki en mantıklı telefonlardan biri olan Avea inTouch 4, fiyat performans oranıyla beğenimizi topluyor.

Yeni nesil Qualcomm Snapdragon 410 işlemcisi

Qualcomm'un burada daha önce değerlendirdiğimiz yeni nesil işlemcilerinden Snapdragon 410'u kullanan Avea inTouch 4Adreno 306 grafik işlemcisi ve 4G / LTE desteği gibi yeni nesil özelliklerle donatılıyor.

5 inç HD ekran

5 inç büyüklüğünde, yüksek görüntü kalitesine sahip HD çözünürlüğünde ekranın kullanıldığı cihaz, sınıfının üzerinde görüntü kalitesi sunuyor.

Android 4.4.4 KitKat işletim sistemi, 1 GB RAM, dahili hafızaya ek olarak microSD kart desteği gibi özelliklere sahip cihaz, kamera konusunda da iddialı.

Gelişmiş kamera

5 Megapiksel ön, 13 Megapiksel ana kameraya sahip olan cihaz, özellikle selfie çekimlerini kolaylaştıracak elle uzaktan kontrol teknolojisini de destekliyor.

Dilerseniz sözü çok uzatmadan, Avea inTouch 4 ile sizleri başbaşa bırakalım. İşte Avea inTouch 4'ün detaylı inceleme videosu karşınızda.

İyi seyirler...

 

 

Avea inTouch 4'ün artıları

Snapdragon 410 ile güçlü, az güç tüketen ve az ısınan çipset
5 inç HD ekran oldukça yeterli
Hem ön hem de ana kamera beklentileri rahatlıkla karşılıyor
Operatör uygulamaları ve teması kaldırılabiliyor
Fiyatına göre malzeme kalitesi oldukça yeterli

Avea inTouch 4'ün eksileri

64 bit donanımını desteklediği için Android 5.0 ile doğrudan gelebilirdi. O zaman tamamen fiyatına göre eksiksiz olabilirdi.
Telefonun arka kapağındaki kaplama, el terledikten sonra telefonu biraz kaygan hale getiriyor. Dikkat edilmesi gerekiyor.

Editörün yorumu: Genel olarak fiyatına göre oldukça başarılı bir telefon. 619 TL'ye bu özellikler oldukça başarılı. Piyasada satılan pek çok global olarak büyük markanın Snapdragon 400 işlemcili telefonlarının yarı fiyatına ve daha iyi özelliklere sahip. Alınabilir bir telefon. Tavsiye ediyorum...